Blugi Slim Fit KB-MAM pentru Barbati
  • Blugi Slim Fit KB-MAM pentru Barbati

Blugi Slim Fit kb-mam

139,00 lei
cu TVA

MARIMEA

TALIE -Cm

LUNGIME-  Cm

30

40

99

31

41

100

32

42

100

33

43

100

34

44

100

36

45

100

Dimensiune
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Blugi Slim Fit KB-MAM pentru Barbati

Stilul modern este cel mai bine reprezentat de o pereche de blugi slim fit KB-MAM! Modelul este ideal pentru barbatii activi, care vor sa se simta comod si sa arate bine fara prea mult efort. Culoarea deschisa si croiala super skinny ii fac usor de asortat si purtat pentru un look urban.

BLUGI SLIM FIT KB-MAM INTORC TOATE PRIVIRILE

Modelul slim fit este in trend, insa croiala blugilor KB-MAM este cu adevarat de efect. Modelul imbina estetica urbana cu detaliile caracteristice tuturor tipurilor de blugi slimfit pentru barbati, respectiv doua buzunare frontale si sistemul de inchidere cu nasturi pentru confort deplin.

033

Referinte specifice